Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

BOOST dit salg!

 
I dette nyhedsbrev bringer vi en testimonial fra en glad kunde, der har fået boosted sit salg med +100 %.
Skal du være den næste, der får boosted dit salg?
Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 47 17 11 00.
 
Direktør Kim Faurberg, Fausol: ”Vi har i samarbejde med POS Creative A/S udviklet en eksklusiv shop-in-shop portal i målsætningen om at øge vores salg.
 
Vores testbutik, Bauhaus i Roskilde, var en stor succes. Salget blev ikke mindre end fordoblet i forhold til samme måneder året før.
 
POS Creative A/S har sidenhen færdiggjort en norsk og en svensk shop-in-shop udgave, der netop er landet. Vi skal have styrket salget på vores markeder i Skandinavien, og med vores nye shop-in-shop portaler er vi godt på vej – de tiltrækker nemlig kunderne i udtalt grad”.
Fausol butiksdisplay
Kim Faurberg slutter: ”Når man samarbejder med POS Creative A/S, varetager de hele entreprisen; skitsetegninger, konstruktionstegninger, tilpasning af grafik og sluttelig den fysiske fremstilling af selve produktet – alt udføres under samme tag og det er rart, at der ikke er flere firmaer indblandet, der kan forvirre processen”.
 
FAUSOL A/S er en førende leverandør til havefolket i Skandinavien.
FAUSOL A/S markedsfører frø og løg, græsfrø, gødninger og muld samt 2.500 haveartikler såsom redskaber, handsker og vandkander indenfor de kendte brands; HORNUM, PRIMA, BONUS, Care Bird, Crest m. fl.
Se flere billeder her
Fausol butiksdisplay close-up
 
Ønsker du lignende POS-løsning? Ring til os i dag!
47 17 11 00
POS Creative på Instagram
www.poscreative.dk
 
Instagram
Facebook
LinkedIn
 
Kontakt os i dag eller besøg vores hovedhjemmeside www.poscreative.dk og få inspiration til din næste profilopgave. Vores konsulenter sidder klar til straks at hjælpe dig pr. telefon.
Du finder vores kontaktoplysninger her