Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

MPI Instore Solutions A/S er fusioneret med POS Creative A/S

 
 
 
 
Vi er stolte over, at kunne præsentere én af Skandinaviens største og mest effektive producenter af POS materialer og displays.
 
Det er ingen nyhed, at den grafiske branche er i konstant forandring. En forandring der fordrer omstillingsparathed.

 For at forbedre konkurrenceevnen og positionen i markedet, har vi derfor igen taget nye strategiske initiativer.
 
CEO Mads Mernild, POS Creative A/S:
Vi har længe haft et ønske om at styrke samarbejdet mellem vores virksomheder. Vi startede dialogen for 5 år siden, men først nu skulle det lykkes at ”finde melodien”, via en fusion af vores to stærke produktionsvirksomheder".
 
Sammenlægning af de 2 fabrikker, med tilhørende interne salg- og designafdelinger, styrker den samlede markedsposition og gør os til et endnu mere oplagt valg for kunderne.
 
Begge virksomheder råder over en bred vifte af kompetencer; 50 højt passionerede medarbejdere rådgiver kunderne om alt fra materialevalg, design, konstruktion, grafisk layout samt varetager den efterfølgende produktion.
 
POS Creative A/S og MPI Instore Solutions A/S har gennem årene investeret massivt i, at opnå en udtalt grad af digitalisering af produktionsflowet. Som følge heraf råder vi i dag over adskillige storformatprintere samt plotterudstyr foruden vores højeffektive efterbehandlingsanlæg der forædler tryksagerne til færdige produkter. Disse investeringer betyder, at vi i dag står med et af Danmarks mest avancerede og kosteffektive produktionsanlæg inden for POS-fremstilling i såvel små som store oplag.  

CEO Mette Juhl Christensen, MPI Instore solutions:
Der er tale om et unikt match i Skandinavien, hvor vores produktionsfaciliteter, kompetente medarbejdere, forretningsområder samt planer for fremtiden, understøtter hinanden helt fantastisk".

Vi vil fremover fortsat have produktion i både Havndal og Vejle. og vores primære salgsaktiviteter vil fortsat være samlet i Herlev, tæt på København.

Samlet set råder virksomheden nu over ca. 10.000 m2 produktionsfaciliteter samt over 1.000 m2 salgslokaler med møderum og adskillige showrooms, fordelt på de tre lokationer.

Vi vil fortsat være en virksomhed der stræber efter, at være blandt de stærkeste i markedet. Dette mål forfølger vi ved være agile samarbejdspartner, så vores kunder altid får en særlig oplevelse når de kontakter os.
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Mads Mernild, CEO i POS Creative A/S - mobil 2225 0000 eller mads@poscreative.dk
eller
Mette Juhl Christensen, CEO i MPI Instore Solutions A/S - mobil 2172 9297 eller mc@mpi-as.dk 
 
POS Creative på Instagram
www.poscreative.dk
 
Instagram
Facebook
LinkedIn
 
Kontakt os i dag eller besøg vores hovedhjemmeside www.poscreative.dk og få inspiration til din næste profilopgave. Vores konsulenter sidder klar til straks at hjælpe dig pr. telefon.
Du finder vores kontaktoplysninger her