Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Forøg dit salg med op til 2000%

In-store displays fra POS Creative A/S sætter fokus på dine produkter og øger salget. Fritstående displays i butikker kan ifølge undersøgelser øge salget med helt op til ca. 2000% i forhold til normal hyldeplads.

Du ska altså ikke bare have dine varer ind på butikkens hylder for at opnå salgssucces - de skal præsenteres på et professionelt og skræddersyet display. Det giver salg!
 
Læs mere om, hvorfor in-store displays er så god en idé herunder og se flere eksempler på professionelle displays på vores hjemmeside.
Se flere displays her
Display 1
Displays leder til impulskøb
 
In-store displays har ikke en fast plads som for eksempel hyldepladser. Alene det faktum betyder, at varer på displays tiltrækker opmærksomhed og skiller sig ud fra butikkens mange andre produkter
 
In-store displays bliver desuden ofte placeret således, at det påvirker forbrugernes købsbeslutning. De leder altså til flere impulskøb. 
Gulvdisplay 2
In-store displays øger salget
 
I gennemsnit kan et in-store display - samtidig med et prisnedslag - lede til en stigning på 572% i solgte enheder i forhold til normalt hyldesalg. Undersøgelser viser faktisk, at det kan lede til stigninger i antal solgte enheder på helt op til 2000%.1
 
Displays kan altså have en stor effekt på dit produktsalg!
Gulvdisplay 3
Displays reducerer butikskøer
 
Overraskende nok kan displays også hjælpe med at reducere køer i butikkerne. Displays og andre POS-produkter kan holde forbrugerne beskæftigede og interesserede, mens de venter. 
 
Dette afstedkommer desuden, at forbrugerne ikke blot går ud af butikken uden varer, fordi de så en lang kø ved kassen.2
Se flere displays her
 
Displays har altså mange fordele og kan øge dit salg betragteligt!
 
Hos POS Creative hjælper vi dig med at skabe
displays, der vil øge dit salg.
 
Ring nu
47 17 11 00
Vi sidder klar til at hjælpe dig
 
Instagrambanner
 
Denne måneds vinder af et gavekort på kr. 500,- til vinslottet.dk er:
Charlotte Wulff - Carlsberg A/S
Stort tillykke! Du vil blive kontaktet via mail.
 
Vinslottet
Som tilmeldt til vores nyhedsmail deltager du automatisk hver måned i konkurrencen om et vingavekort på kr. 500,- til vinslottet.dk.
 
Der trækkes lod d. 1. i hver måned. Vinderne bliver offentliggjort på månedens nyhedsmail med angivelse af personnavn og firma.
 
POS banner
 
Instagram
Facebook
Linkedin
 
Kontakt os i dag eller besøg vores hovedhjemmeside www.poscreative.dk og få inspiration til din næste profilopgave. Vores konsulenter sidder klar til straks at hjælpe dig pr. telefon.
Du finder vores kontaktoplysninger her
 
1 Chevalier, Michel. "Increase in Sales Due to In-Store Display." Journal of Marketing Research 12, no. 4 (1975): 426-31. doi:10.2307/3151091.
2 Wolfe, Raffy. "How POP Displays Dramatically Increase Sales." POP Fuel.