Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

En gennemført løsning, der oser af eksklusivitet

Fever-Tree shop-in-shop-løsning
 
Case story: Fever-Tree i Magasin Kgs. Nytorv
 
POS Creative A/S har i samarbejde med Secret Kitchen udviklet en eksklusiv stand til Magasin Kgs. Nytorv, som på bedste vis præsenterer kundens produkter af bl.a. Fever-Tree Tonic, Gin og mix gaveæsker.
En eksklusiv shop-in-shop-løsning i Magasin Kgs. Nytorv, som er udformet af træmøbler med skilte i kampagnefolie og sølvfolie med print, hylder med LED-lys, lyskæder, vedbend på reolerne og græsgulvtæppe.
 
Standen er at finde i Magasin i to måneder, nemlig i november og december 2019.
 
Vores opgave hos POS Creative A/S
Hos POS Creative har vi stået for udvikling af oplæg til standen, tekniske tegninger, 3D-visueller og den endelige produktion af møbler og opsætning heraf inkl. græstæppe, LED-lys i reolerne samt vedbend med lys.
 
Alle møbler er produceret i træ og kan genbruges enkeltvis efter endt brug ved små justeringer. Derudover har vi også stået for produktionen af alle emballager til gaveæskerne samt pakningen heraf.
Fever-Tree Crackers
Reolerne har LED-lys under hylderne, som lyser ned og fremhæver produkterne. 
Græstæppet skjuler alle ledningerne, som er forbundet og derfor tændes/slukkes ved ét klik.
 
Secret Kicthen udtaler: "Samarbejdet med POS Creative har forløbet gnidningsfrit med detaljeret, hyppig opfølgning og løsningsorienteret tilgang – vi er meget tilfredse med resultatet"
Fever-Tree crackers
Fever-Tree shop-in-shop-løsning
Fever-Tree shop-in-shop-løsning
Vil du opleve standen in real life? Så skynd dig at besøge Magasin Kgs. Nytorv her i december. Standen finder du i stueetagen med indgang fra Kongens Nytorv. Se også mere til Fever-Tree-produkterne her.
Se flere billeder her
 
Ønsker du lignende POS-løsning? Ring til os i dag!
47 17 11 00
POS Creative på Instagram
www.poscreative.dk
 
Instagram
Facebook
LinkedIn
 
Kontakt os i dag eller besøg vores hovedhjemmeside www.poscreative.dk og få inspiration til din næste profilopgave. Vores konsulenter sidder klar til straks at hjælpe dig pr. telefon.
Du finder vores kontaktoplysninger her