Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Bliv set med luksusposer fra POS Creative

Poser fungerer som reklame og branding for din virksomhed. Med poser kan du skabe opmærksomhed og profilere dig i det offentlige rum. Med poser fra vores side www.luksusposer.dk bliver du set!
 
Hos os finder du lige den kvalitet og form, der passer til din virksomhed og dit produkt - og som naturligvis designes lige efter dit ønske.
Colgate-pose
Papirpose
Vingavepose
Plastikpose
Vi anbefaler at vælge poser af god kvalitet, da det giver et godt indtryk hos kunden samt tillid til produktet - og hos os finder du udelukkende luksusposer af god kvalitet!
Se meget mere på www.luksusposer.dk
Se mere her

Det grønne valg

Genbrugspose
 
Med stadig mere bevidste forbrugere og fokus på bæredygtighed, kan du hos os tage det grønne valg med dine poser. Spørg efter vores poser fremstillet af genbrugsplast eller FSC-mærket papir.
Mulepose i bomuld
 
Foruden de populære non-woven poser, producerer vi også miljørigtige muleposer i canvas. De kan blive brugt igen og igen - og dermed spare miljøet.
Se de grønne poser her
 
Ring nu
47 17 11 00
Vi sidder klar til at hjælpe dig
 
Instagrambanner
 
Denne måneds vinder af et gavekort på kr. 500,- til vinslottet.dk er:
Linda Baier - Konica Minolta Marketing Services
Stort tillykke! Du vil blive kontaktet via mail.
 
Vinslottet
Som tilmeldt til vores nyhedsmail deltager du automatisk hver måned i konkurrencen om et vingavekort på kr. 500,- til vinslottet.dk.
 
Der trækkes lod d. 1. i hver måned. Vinderne bliver offentliggjort på månedens nyhedsmail med angivelse af personnavn og firma.
 
POS banner
 
Instagram
Facebook
Linkedin
 
Kontakt os i dag eller besøg vores hovedhjemmeside www.poscreative.dk og få inspiration til din næste profilopgave. Vores konsulenter sidder klar til straks at hjælpe dig pr. telefon.
Du finder vores kontaktoplysninger her